Tapailan Kuljetus Ky

Piettasenkatu 12 E 65

33580 TAMPERE

Puh. 0400 894 771

Soita ja kysy lisää:

0400 894 771

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tapailan kuljetus Ky
Piettasenkatu 12 E 65
33580 TAMPERE

Y-tunnus: 10903211
Puh: 04 0089 4771

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tapailan kuljetus Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tapailan Kuljetus Ky toimii Tampereelta käsin

Tapailan Kuljetus Ky toimii Tampereelta käsin laajalle Pirkanmaalle ja muuallekin. Tarjoamme luotettavan kuljettajan ja laadukkaan kaluston erilaisiin maa-aineskuljetuksiin, jo yli 15 vuoden kokemuksella. Kun tarvitset osaavaa ammattilaista, käänny meidän puoleemme!

Tavoitat meidät myös lomakkeella. Jätä meille yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

Tapailan kuljetus Ky

Piettasenkatu 12 E 65, 33580 TAMPERE

Puh. 0400 894 771

posti@tapailankuljetus.com

www.maansiirtokuljetuksettampere.fi

Tapailan kuljetus Ky


Piettasenkatu 12 E 65, 33580 TAMPERE

Puh. 0400 894 771

posti@tapailankuljetus.com

www.maansiirtokuljetuksettampere.fi